By in Novosti
No comments

Majka je majka, najljepša bajka, ta naša rođena mati, sve nam je dala, zato joj hvala, al’ hvala malo i tati.

Brzina današnjeg života nosi zaborav i pomalo zanemarivanje samog sebe. Za ovaj 8. mart, pored recitacije mamama, čestitke i poljupca, vrtić Pertlica je u saradnji s Centrom za bolji kvalitet života poklonio i zajednički trening joge (Joga u pokretu).

Da se može zajedno trenirati, ali i zabavljati, pokazala nam je dugogodišnja instruktorka joge Marija Vrakela iz Centra za bolji kvalitet života. Kroz jogu, prirodnu kozmetiku i yumeiho masažu, Marija, želi da pokrene čovjeka da misli svojom glavom, da prati svoje srce i zadrži bar dio one dječije igre, spontanosti i iskrenosti. Svojom manufakturom Zeleni val, koju je pokrenula u Novom Sadu prije 4 godine, Marija zagovara – “povratak čoveka sebi i prirodi”.

Mame su uživale, dobro se zabavile i kvalitetno provele dio dana sa svojim najdražim mališanima.

Dvojezični vrtić i jaslice Pertlica je jedini vrtić ove vrste u Banjaluci i regionu. Pertlica je ušuškana u samom centru grada, neposredno pored parkića Bana Milosavljevića. Veliko dvorište i prelijep ambijent vrtića je potpuno obezbijeđen i izolovan od spoljašnjih uticaja i buke svakodnevne gradske vreve.

Više o Pertlici možete saznati ovdje: https://www.facebook.com/pertlicabl

Šta je naša aktivnost Joga u pokretu, pročitajte ovdje: http://www.zivimobolje.org/joga-u-pokretu-sklad-uma-duha-i-tela/

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.