Iza nas je šesto izdanje biciklističkog ultramaratona B-HARD Ultra Race & Brevet, a po drugi put MICHELIN i Auto-centar Merkur aktivno pružaju podršku ovom svjetski-poznatom događaju, kao i pratećoj manifestaciji Velika banjalučka biciklijada – Svi na bicikle!

Podijelite ovaj članak s onima koje volite!
By in Živimo bolje
No comments

Iza nas je šesto izdanje biciklističkog ultramaratona B-HARD Ultra Race & Brevet, a po drugi put MICHELIN i Autocentar Merkur aktivno pružaju podršku ovom svjetski-poznatom događaju, kao i pratećoj manifestaciji Velika banjalučka biciklijada – Svi na bicikle!

Glavno vozilo pratnje biciklista je “obuveno” u MICHELIN Pilot Sport 5 gume. Kako se ruta dužine 1215 km proteže preko brojnih planinskih prevoja i bezbroj krivina, a ovaj tip vožnje se odvija non-stop tokom 60-ak časova, koliko je najbržim vozačima potrebno da stignu na cilj, tako je ključno da su gume pratećeg automobila sposobne da pruže maksimalne performanse, bez obzira na ekstremne temperaturne promjene i sve vremenske okolnosti koje se mogu desiti na ovako zahtjevnoj ruti.

S obzirom na karakter manifestacije, a to je da prezentuje najljepše predjele Bosne i Hercegovine i pri tome privlači najbrže svjetske bicikliste ultramaratonce, organizacija takođe mora biti na odgovarajućem nivou, tako da naše Udruženje kao organizator jednostavno mora da sarađuje isključivo s partnerima koji su najbolji u svojim oblastima djelovanja.

Tako je došlo do saradnje s Autocentrom Merkur iz Banja Luke, koji je naše glavno vozilo pratnje u potpunosti pripremilo za B-HARD, počevši od savjetovanja o izboru guma, kao jedine tačke kontakta vozila s podlogom, preko montaže i balansa guma na feluge, pa sve do laserskog podešavanja optike trapova.

Za naše potrebe, izbor je bio veoma jednostavan – premium brend MICHELIN i to model Pilot Sport 5 u veličini 225/40/18.

Ove konkretne gume su se pokazale kao idealan izbor u ovoj situaciji, jer su imale priliku da rade ono u čemu su najbolje, a to je pružanje maksimalne sigurnosti i prijanjanja na podlogu na dobrim cestama, kao i odlična upravljivost i udobnost na lošije održavanim putevima.

MICHELIN PILOT SPORT S 5
• Pneumatici za putnička vozila
• Pneumatici za SUV / 4×4 vozila

Zahtjevajte više od vašeg sportskog automobila
Oslobodite potencijal vašeg automobila uz MICHELIN Pilot Sport S 5, gume dizajnirane u saradnji sa proizvođačima automobila za preciznost upravljanja i impresivno prijanjanje na drumu i stazi.

• MICHELIN ljetni pneumatici za vožnju po drumu i na stazi mijenjaju definiciju visokih performansi
• Dizajnirani po mjeri najzahtevnijih proizvođača sportskih automobila
• Vrhunska preciznost upravljanja za asertivnu kontrolu
• Izuzetno prijanjanje na mokrim i suvim putevima
• Pneumatik visokih performansi dizajniran za vožnju po putu i na stazi

Autocentar Merkur je pokazao i da su društveno odgovorna kompanija, Opravdali su naše povjerenje, a vjerujemo da će i vaša iskustva biti identična.

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.