By in Novosti, Zdrav život, Živimo bolje
No comments

Po jutru se dan poznaje

…zato je to najbolje vreme da se posvetimo sebi 🙂

Da li postoji bolji način da započnete vaš dan, nego kroz ugodne vežbe istezanja i jačanja vašeg tela, vežbe disanja, koncentracije i fokusa? Vežbe koje će vas razbuditi i učiniti poletnim za ostatak dana. Jutarnja joga praksa poboljšaće vašu vitalnost, koncentraciju, pomoći će vam da postignete sklad uma i tijela, da razvijete samodisciplinu i samopouzdanje. Pomoći će vam da mirnije i laganije koračate kroz ostatak dana.

Joga je metod kroz koji čovek može da ovlada svojim telom, duhom i umom. Najbolje vreme za joga praksu je baš ujutro. Zašto? Kad ustanemo, neće nam biti prvo da uzmemo telefon u ruke i odemo na društvene mreže ili da započnemo dan sa razmišljanjem o obavezama. Upravo suprotno, započećemo dan kroz vežbe disanja i laganu joga praksu; i time se pripremiti da smireno i staloženo „putujemo“ kroz ostatak dana.

Zato vas pozivamo na jutarnji promotivni trening 8.10. (utorak) u 8:30h, da započnete vaš dan ugodno i staloženo, i na taj način smanjite stres u vašem životu, a steknete dobre navike za početak dana. Za prijave i dodatna pitanja, kontaktirajte trenera Mariju putem Vibera +381649580007 ili porukom na 066/062566.

Više o samoj aktivnosti pod nazivom “Joga u pokretu” pročitajte u članku Joga u pokretu – Sklad uma, duha i tela.

Sve ono što vas zanima, možete pitati i preko Facebook i Instagram profila Joga u pokretu.

Tekst i slike: Marija Vrakela, instruktor Joge u pokretu

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.