Kao glavna nagrada Velike banjalučke biciklijade – Svi na bicikle! očekuje vas vrhunski rekreativni bicikl marke SPECIALIZED, a za to se pobrinuo najveći distributer bicikala u zemlji – M-Bike Shop.

Podijelite ovaj članak s onima koje volite!
By in Živimo bolje
No comments

Kao glavna nagrada Velike banjalučke biciklijade – Svi na bicikle! očekuje vas vrhunski rekreativni bicikl marke SPECIALIZED. Sigurno ste čuli za ovaj brend, jer je dugogodišnji svjetski lider među proizvođačima bicikala, a u svom repertoaru imaju sve vrste bicikala. Da bi bicikli brenda SPECIALIZED bili raspoloživi i pristupačni kupcima u Bosni i Hercegovini, pobrinuo se najveći distributer bicikala u zemlji – M-Bike Shop.

M-Bike Shop je i dugogodišnji partner Velike banjalučke biciklijade – “Svi na bicikle!”, koja se održava 9.6.2024. na platou ispred teniskog centra u Banja Luci.

Pored ovog bicikla, očekuju vas i brojne robne nagrade, koju djeca mogu osvojiti u jedinstvenoj “trci puževa” – svojevrsnom ispitu spretnosti.

Uz čak pet veoma modernih radnji, veoma širok asortiman proizvoda za biciklizam i druge outdoor sportove, kao i veliko iskustvo u održavanju bicikala, možete biti sigurni da ćete u M-Bike Shop prodajnim objektima uvijek dobiti najbolji savjet prilikom kupovine, uz konkurentne cijene i odličnu podršku nakon prodaje.

Pored toga, tu je i online shop na adresi www.m-bikeshop.com, gdje iz udobnosti vaše fotelje možete poručiti sve što vam treba za vašu narednu avanturu!

Zahvaljujemo se kompaniji M-Bike Shop na ukazanom povjerenju!

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.