By in Živimo bolje
No comments

OLX je svima poznat kao najveća domaća kupoprodajna platforma i najbolje mjesto za pronalazak ili prodaju vašeg automobila. Međutim, na OLX-u možete pronaći i gotovo 19000 bicikala na prodaju, gdje vam je maksimalno olakšan put da se priključite jednoj od sjajnih manifestacija kojima OLX daje punu podršku.

Naime, OLX važi za kompaniju koja ulaže mnogo napora u društvenu odgovornost i zdrave navike, tako da je i ove godine zlatni sponzor međunarodne turističko-sportske manifestacije B-HARD Ultra Race & Brevet – koja promoviše prirodne ljepote i raznovrsnost Bosne i Hercegovine, ekološki način kretanja, očuvanje prirode, kao i sport i ekstremne izazove.

Pored ultramaratonske vožnje na ruti dužine 1215 km, kada će preko 100 biciklista ultramaratonaca iz 23 zemlje svijeta po peti put obići neke od najljepših lokacija u Bosni i Hercegovini, OLX će učestvovati i u akciji Svi na bicikle – velikoj banjalučkoj biciklijadi.

Ultramaratonska vožnja se održava u periodu od 9.6. do 14.6.2023. godine, dok je biciklijada zakazana za 25.6.2023. godine. Učestvovati ćete moći i virtuelno, jer ćete B-HARD Ultra Race & Brevet moći pratiti uživo preko GPS praćenja učesnika na web sajtu manifestacije i uz izvještaje na Instagram i Facebook profilima:

https://www.bhardultrarace.com
https://www.instagram.com/bhardultrarace
https://www.instagram.com/bhardultrarace

Biti će izuzetno zanimljivo vidjeti za koliko vremena će Bosnu i Hercegovinu obići višestruki svjetski rekorder – Christoph Strasser iz Austrije – jedva čekamo!

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.