Juče je u Banja Luci održana Velika banjalučka biciklijada pod sloganom “Svi na bicikle!”, a ni izuzetno visoka temperatura nije uspjela umanjiti odziv ljubitelja bicikala, sjajnu zabavu, druženje i takmičenje u “tri puževa” za djecu.

Podijelite ovaj članak s onima koje volite!
By in Živimo bolje
No comments

Juče je u Banja Luci održana Velika banjalučka biciklijada pod sloganom “Svi na bicikle!”, a ni izuzetno visoka temperatura nije uspjela umanjiti odziv ljubitelja bicikala, sjajnu zabavu, druženje i takmičenje u “trci puževa” za djecu.


Pod pokroviteljstvom Grada Banja Luka i uz pefektnu pratnju pripadnika MUP-a Republike Srpske – PU Banja Luka, vožena je rekreativna vožnja kroz grad u dužini od 5 km, tokom koje su veseil biciklisti svih uzrasta pozdravljali posmatrače svojim zvoncima i osmjesima.


U “trci puževa”, najspretniji učesnik u kategoriji do 10 godina je bio Lazar Vujinović, a u kategoriji od 10 do 15 godina trijumfovao je Ranko P. Njih dvojica su, osim robnih nagrada, dobili i medalju kakvu dobijaju finišeri biciklističkog ultramaratona B-HARD Ultra Race & Brevet, a medalje im je uručio prošlogodišnji pobjednik B-HARD-a u kategoriji parova – Luka Gajić.


Sjajni sponzori MICHELIN – AC Merkur, OLX BIH, M-Bike Shop, X express brza pošta, Proteini.si, HidraISO i IstraBuggyTours su tokom biciklijade promovisali svoje usluge i najsrećnije učesnike nagradili vrijednim poklon bonovima i robnim nagradama.


Glavnu nagradu osvojila je Lara Savić, a vrijedan bicikl SPECIALIZED, poklon M-Bike Shop-a, lično je uručio Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, koji je učestvovao u izvlačenju ove nagrade.


Zahvaljujemo našim dragim biciklistima, Banjalučanima i gostima, kao i svima koji su podržali manifestaciju na bilo koji način i radujemo se narednoj “Velikoj banjalučkoj biciklijadi – Svi na bicikle!” – u junu 2025. godine!

Naredna manifestacija na programu našeg Udruženja je B-HARD Ultra Race & Brevet, koji se održava od 14-19.6.2024. godine.

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.