By in Živimo bolje
No comments

U periodu od 9.6. do 14.6.2023. godine, održava se peti jubilarni biciklistički ultramaraton “B-HARD Ultra Race & Brevet” i tom prilikom će Banja Luku i još 10 top turističkih lokacija u Bosni i Hercegovini obići preko 100 biciklista iz 23 zemlje.

Među njima je i najbrži čovjek na planeti i višestruki svjetski rekorder u disciplini ultrabiciklizma, Christoph Strasser iz Austrije, za kojeg se očekuje da će izuzetno zahtjevnu i brdovitu rutu dužine 1215 km obići za tek nešto više od 48 časova.

B-HARD odlikuje promocija prirodnih ljepota, ekološkog načina kretanja, složena organizacija i korištenje modernih tehnologija, poput GPS praćenja učesnika – a sve su to razlozi zbog kojih je kompanija X Express prepoznala značaj ove manifestacije za širu zajednicu i dala svoju podršku pri organizaciji B-HARD-a.

Naime, misija kompanije X Express je pružanje usluge brze pošte i isporuke pošiljaka, koja ispunjava i najsloženije zahtjeve klijenata uz primjenu savremene tehnologije i modernog organizacionog pristupa.

Kroz visok kvalitet usluge, brzinu, sigurnost i efikasnost, X Express postavlja nove standardne na tržištu, prikazuje ekološku osvještenost korištenjem električnih vozila za dostavu, kao i visok stepen društvene odgovornosti pružajući podršku projektima poput B-HARD-a.

Jednostavno rečeno – najbrži uz najbrže!

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.