By in Živimo bolje
No comments

Biciklisti, učesnici međunarodnog turističko-sportskog ultramaratona B-HARD Ultra Race & Brevet, suočeni su sa izuzetnim psihofizičkim naporima, jer u roku od 90h moraju da savladaju rutu dužine 1215 km, sa 15500 m visinske razlike, što u prevodu znači preko 300 km dnevno. Oni najbrži učesnici, poput svjetskog rekordera Christoph Strasser-a, rutu će savladati i u mnogo kraćem vremenskom roku.

Da bi biciklisti bili u mogućnosti da voze gotovo bez prestanka, čak i u noćnim uslovima, potrebna im je kvalitetna energija. Na ruti postoje punktovi za osvježenje učesnika, a na najvažnijim od njih, kao i prošle godine, biciklistima će na raspolaganju biti TENEN samouslužni aparat s italijanskom LAVAZZA kafom.

Kompanija TENEN je zastupnik vodećih brendova Ics, Saeco, Necta i Bianchi cafe & snack aparata koji se nalaze na preko 1.000 lokacija u Republici Srpskoj i BiH, što ih već 20 godina čini apsolutnim liderom na tržištu.

Jednostavno korištenje, ekonomska opravdanost i jedinstvena ponuda Tenenove aparate svrstava u nezaobilaznu svakodnevicu zaposlenih u brojnim javnim ustanovama, privatnim preduzećima i kompanijama, te ostalim lokacijama na kojim postoji potreba i interesovanje za konzumiranjem espresso kafe i drugih proizvoda iz Tenenove bogate ponude.

Jedinstvenu ponudu aparata za tople i hladne napitke, te snack proizvode zaokružili u posebnom ponudom home/office aparata koji brzo postaju dio užurbane svakodnevice svakog korisnika, pa i biciklista, učesnika B-HARD-a.

Ultramaratonska vožnja se održava u periodu od 9.6. do 14.6.2023. godine, dok je velika banjalučka biciklijada zakazana za 25.6.2023. godine. Učestvovati ćete moći i virtuelno, jer ćete B-HARD Ultra Race & Brevet moći pratiti uživo preko GPS praćenja učesnika na web sajtu manifestacije i uz izvještaje na Instagram i Facebook profilima:

https://www.bhardultrarace.com
https://www.instagram.com/bhardultrarace
https://www.instagram.com/bhardultrarace

Svakodnevica je mnogo ljepša i jednostavnija upravo uz TENEN aparate.

“KAFA VAŠA – BRIGA NAŠA”

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.