Novina u našem Udruženju je DJI Avata 2 akcioni dron, kojim će biti snimljeni spektakularni kadrovi B-HARD Ultra Race-a, kao i Velike banjalučke biciklijade – Svi na bicikle!

Podijelite ovaj članak s onima koje volite!
By in Živimo bolje
No comments

Maskoti međunarodnog biciklističkog ultramaratona B-HARD Ultra Race & Brevet, UltraRex-u, mnogo se dopada novi DJI Avata 2 dron, kojim će biti snimljeni spektakularni kadrovi ove trke, kao i Velike banjalučke biciklijade – Svi na bicikle!

Dron je nabavljen u saradnji s kompanijom Sync.ba, u kojoj svi tech entuzijasti imaju mogućnost kupiti suvremenu IT opremu, najnovije dronove, električna bicikla i romobile, laptope, monitore, video kamere, pametne satove, gaming opremu i ostale uređaje iz domene Internet of Things (IoT).

Za razliku od običnih dronova, Avata je akcioni odnosno akrobacijski dron.

DJI Avata 2 može se pohvaliti impresivnom kamerom s 1/1,3-inčnim 48MP F/2,8 CMOS senzorom i žarišnom duljinom od 12,7 mm, nudeći široko vidno polje od 155 stupnjeva za snimanje ekspanzivnih scena. Snimateljima će se svidjeti mogućnosti snimanja, s 4K/2,7K rezolucijama koje podržavaju broj sličica u sekundi od 60 do 120 FPS za glatke akcijske snimke. Za još veću fleksibilnost u usporenom uređivanju, 1080p snimanje pokreće do nevjerojatnih 240 FPS. DJI-jeve dobro cijenjene stabilizacijske tehnologije RockSteady 3.0+, HorizonSteady i HorizonBalancing također su uključene, osiguravajući da snimate snimke bez podrhtavanja bez obzira na uvjete.

Sama Avata 2 je kompaktni letač, težak samo 458 grama i dimenzija 180 x 216 x 82 mm. Vrijeme leta varira ovisno o korištenom načinu upravljanja. Traverse joystick način rada nudi impresivnih 27 minuta, dok prebacivanje na “M način rada” (moguće ručni način rada ili FPV način rada miješane stvarnosti) smanjuje vrijeme leta na 12-15 minuta.

DJI Goggles 3 pružaju jasan pogled na vaš let sa zaslonom rezolucije 1920 x 1080 koji ima uglađenu brzinu osvježavanja od 100 Hz za impresivno iskustvo. DJI-jeva tehnologija OcuSync 4.0 osigurava pouzdan prijenos slike, držeći vas povezanim s vašim dronom tijekom cijelog leta. Goggles 3 teži 420 grama i napaja ih baterija od 2450 mAh.

Zahvaljujemo kompaniji Sync.ba na ukazanom povjerenju!

O autoru

Centar za bolji kvalitet života
Centar za bolji kvalitet životaŽivimo bolje!
Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.
Podijelite ovaj članak s onima koje volite!

Pravimo male korake za nas, male za našu zajednicu, male i za čovječanstvo... ali čvrstog smo koraka i neumorni – Centar za bolji kvalitet života.